Ystävänpäivä 2006

Ystävänpäivän vuoksi koulussa oli aika hössötystä. Tässä viimeaikoina olen Amorille opettanut muutaman kivan tempun. Amor osaa hypätä käsistä tehdyn renkaan läpi ja hypätä jalkani yli sekä kun menen konttausasentoon, se hyppää selkäni yli, tai jää sinne seisomaan.
Päivää piristää tieto siitä, että 18 pvä. on agility-tapaaminen! Tänään oli nyt sitten vastapainoksi parille aurinkoiselle päivälle kunnon lunta silmiin piiskova ilma. Amorin kanssa ei kauas voi lähteä, tuulee liian kylmästi. :/. Toivottavasti taas pian on hyvä ulkoiluilma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s