Amor maailmankansalainen

Tänään Amor lähti aamulla kohti Umeåta, koska minä lähden maanantaina isäni kanssa Helsinkiin. Amorille on parempi Karon (siskoni) luona, kun siellä se saa kuitenkin olla tutussa paikasssa eikä tarvi jäädä autoon yksin (kuumalla ilmalla ei voisikaan jäädä).

Kesä on ollut yhtä liikettä. Kotona olen ollut varmaan vähemmän kuin muissa paikoissa. Kaikki ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan, on sattunut ja tapahtunut. Aapeli paranee hyvää vauhtia, jalka paketissa. Elämä yrittää kovasti raiteilleen. Onneksi se on kevyt koira ja nuori vielä. Etujalan kaikkien luiden katkeaminen on kuitenkin iso juttu. :/

Tietty vapaus on kulkemisessa ilman koiraa, mutta itku tuli kun auto jossa Amor vietiin kaartoi pihasta. Amor on ollut paljon enemmän kuin koira mulle tänäkesänä, ollut vähän vaikeaa aikaa. Uusi kamera muuten on.. Olympus mju 700:n.

Amorin kanssa tässä vähän aikaa sitten kävästiin mätsäreissä ja se oli pienten aikuisten punaisten paras!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s