Meille kuuluu hyvää

Mäkärä tosiaan asuu meillä nykyään ja Amor on tietenkin pelkästään tyytyväinen tilanteeseen.. Luulin jo että alkais kevät tulemaan mutta parinpäivän aikana pihalle satoikin puolimetriä lunta lisää – niin ettei se kesä taidakkaan aivan heti tulla.

Amorin kanssa ollaan opeteltu paria uutta temppua aivan hyvin tuloksin. Mökille ehkäpä ollaan lähdössä kun mulla tekee mieli rinteeseen. Pitäis päästä harjoitteleen laudalla kun on se jäänyt pahasti taka-alalle. Toivottavasti olis nyt lomalla enemmän aikaa ja innostusta häärätä Amorin kanssa ja käydä pitkillä lenkeillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s