Yleisiä kuulumisia

Meille kuuluu ihan hyvää, piha on paikotellen sulanut lumesta ja lämpimämmät ilmat on houkutelleet ulos treenaamaan 😀 Amor on ollut pitemmän aikaa lökäpöksynä ja sohvanvaltaajana, nyt ollaan alettu tekemään pieniä juoksutuslenkkejä pyörällä, vaikka tottakai me myös kävellään normaaliin tapaan. Tulis nopeasti se kesä, kura-aika on ärsyttävää, Mäkärä on korvia myöten ruskeana kävelylenkin jälkeen ja Amor jättää sisälle ruskeita tassunjälkiä jos ei muista putsata tassuja sisälle tultaessa..

Pääsiäisen aikoihin käytiin mätsäreissäkin, melkoisen hyvin tuloksin; Urho oli punasten kolmas, Amor oli sinisten ykkönen, Mäkärä oli kilpailun blondein, Sylvi oli paras pentu ja Aapeli oli paras sijoittumaton, ainakin meidän mielestä 🙂 Päästiin Äkäslompolon paikalliseen lehteen, Kuukkeliin. Mäkärästä ainakin löytyy kuva ison pyreneittenkoiran kanssa poseeraamassa.

ps. Mäkärä on kesä-lookissa, pääsiäisenä lähti karvat 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s