Tollerinpentu hukassa?

Satuttiin kaupan pihalle oikeaan aikaan ja onneksi oli Amorin hihna auton peräkontissa. Äiti meni kauppaan ja minä otin pennun hihnaan ja joku nainen tuli kaupasta, tiesi mistä pentu on karannut. Palautin sen sitten omistajilleen, olivat kyllä iloisia ja rahaakin tarjottiin mutta en ottanut kun tärkeintä on että koira pääsi kotiinsa ja mulle tuli itellekkin hurjan hyvä mieli kun päätty onnellisesti.

Koira siis asu kerrostalon alimmassa kerroksessa, oli saanut asunnon oven auki ja juoksennellut käytävässä ja päässyt sitten jonkun kulkijan mukana pihalle ja seurannut ihmistä kaupan pihalle. Onneksi ei mitään ollut sattunut! Hurjan ihana pentu oli kyllä, olisi kiva törmätä joskus ja nähdä punaturkki uudestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s