Ei se lähtenytkään kissan perään! Ihanaa.

Oli tarkotus hakea posti, mutta sattuneesta syystä en sitten hakenut: Amor meni tarpeilleen pihlaja-aidan viereen, naapurin/meidän kuusiaidan eteen. Kun Amor etti sopivaa paikkaa, huomasin että ei ..*.*.k@! Ykä (naapurin iso kissa) nousi sieltä hangesta noin puolenmetrin päästä Amorista. Mie puhuin kaverille puhelimessa; puhelin lensi. Kiljuin ja kirosin ja käskin vain että paikka Amor paikkaaa! Ykä säntäsi kuusien alle ja Amor pysähty siihen paikkaan ko käskin! Jalat tärisi pitkän aikaa, mutta mie kehuin Amorin maasta taivaaseen ja mentiin sisälle ja mie ylivarovaisena omistajana tarkastin Amorin ettei se vain ois siinä hötäkässä kuitenki saanu kissan tassusta.

23 päivää jouluun. Amor on kasvattanut paljon turkkia, pitäisi jaksaa taas siistiä sitä ettei tarvi kohta nyppiä kaikkea pois.. Mäkärän trimmi on kasvanut jokseenkin myös yli, selkäkarva alkaa olla melko pitkää – mutta saapa tuo olla näillä leveysasteilla talvella vähän pidempää. Josko se edes vähän lämmittäisi ainakin takin alla enemmän kuin lyhyt.
Lunta on tullut taas paljon ja ulkona on oikein talvinen ilma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s