Elämä voittaa sittenkin?

Ensin oksennustautiin sairastui äitini, sitten minä. Näin ollen meillä on vietetty viikko hiljaiseloa. Tänään vasta uskaltauduin oikeasti syömään ja ulkoiluttamaan Amoria kunnolla – eilen oli vielä niin paha olo ja pää kipeä että tuntui siltä että ei hyvältä tuntunu :D.

Ja tämä on ensimmäinen kirjoitus vuodelle 2008 ja Amor on nyt sitten 4 vuotta ja 4 päivää vanha!

Ylläkselle tosiaan ei menty – automatka oksennustautisena: ei niin hyvä idea. Uusivuosi oli ja meni – Amor sai lahjan ja söi Mäkkiksen (haha, jos lause loppuis tähän) kanssa pienen kakkunsa ja kävi illalla vähän ulkona. Ei noista kumpikaan välittänyt paukuttelusta jota kuului vielä pitkälle vuoden 2008 puolelle vaan nukkuivat molemmat peiton alla kuorsaten. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s