Paluu kentälle

Siis ei tätä fiilistä riitä sanat eikä kuvat eikä mikään kuvaamaan, se täytyy tuntea itte.
Ihan ylimieletöntä, liian ihanaa, mahtavaa, hienoa, parasta!
Kävin TORKKin hallilla Jennan kanssa (kiitti Jenna!) noin kahen ja kolmen välillä lauantaina ja Amor oli ihan paras. Tuntuu siltä kuin olisimme viimeksi siellä olleet pari päivää sitten. Mutta että  se oli eka kerta kunnollista esteharjoittelua yli kahteen vuoteen! Mulla on ollu ikävä kentille.

Amor todellakin lensi aitojen yli ja uskalsi mennä keinunkin (!) ja ihan huimana parannuksena: Amor meni myös aan. Ja vielä monta kertaa! Otettiin myös keppejä – ne tarvii vielä hiomista mutta huomattavaa edistystä on todellakin tapahtunut sitten alkeiskurssin.

Maanantaina me mennään sitten ryhmän mukaan, klo 20-21 illalla. Jännittää ihan älyttömästi, treenit on ulkona. Amor kuitenkin sitte jää haisteleen kaikkea ja karkailee ja syö muut koirat ta jotain muuta niin tyypillistä 😀 IIK!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s