Kuvasaastetta


klikkaile kuvat suuremmiksi 🙂

2 thoughts on “Kuvasaastetta

  1. Iiris tuli meille n. viikko sitten sunnuntaina ja lähtee tämän viikon torstaina. Miten sitä näin pienessä ajassa on kiintynyt jo tuohon törppöön? Tosi kurjaa kun joudutaan siitä luopumaan. 😀 Vaikka nuoremman koiran kanssa pitääkin nousta aamuisin aikaisemmin ylös ja viedä lenkille, niin pelkkää juhlaahan tämä melkein on ollut kun Iiris on kyläilemässä. Lilistäkin varmaan tuntuu ”tyhjältä”, kun Iiris noudetaan omaan kotiinsa, tuota kiusaavaa ”pikkusiskoa” tulee varmaan ikävä. Mutta hyvää loppukesää. 😉 Alkaispa meillä jo kohta toi agility. 😀 – Janette ja Lili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s