Amor yllättää vol. 104

Nyt illalla kokosin tänne siskoni rivitalon takapihalle kolme hyppyä ja otin frolicia ja menin ensin siskoni koiran, Urhon kanssa sinne riehumaan ja sitten lopetin Urhon kanssa. Amor oli kokoajan mukana pihalla, muttei saanut tulla leikkiin ja hyppimisiin mukaan. Sitten vaihdoin koiran Amoriin.

Amor meni lujaa! Ja se oli innoissaan, häntä heilui ja mutkat meni vauhilla ja kaikki oli niin hienoa! En ottanut tuota kolmen hypyn sarjaa kuin muutamia kertoja ja lopetin kun vielä meni upeasti ja kun A oli siinä vireessä että olisi mielellään jatkanutkin.


3 thoughts on “Amor yllättää vol. 104

  1. Noista kuvista kyllä näkee, että Amorilla on ollut superhauskaa! Ilmavaraakin näköjään jää todella paljon hypyn päälle! ;DToivottavasti ette laita pahaksenne, jos minäkin linkitän bloginne meidän blogiin? 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s