Ex. Hra Karvanen


Eilen illalla/yöllä otin sakset kauniiseen käteeni kyrsiinnyttyäni varvaskarvatupsuihin. Ne lähti. Toivottavasti noihin kasvaa vähän jotain karvan tapaista sopivasti ennen Tornion KVta, mutta tällä hetkellä todellakaan en jaksanut enää katsoa niitä röllivarpaita jotka haisi pahalta ja näytti samalta. Amoriahan rullataan, mutta nyt oli karva päässyt röpsähtämään joten otin asiakseni nyppiä sen epäsiisteimmän kerroksen pois.

Lopuksi vielä iloisempia tunnelmia takapihalta:

One thought on “Ex. Hra Karvanen

  1. No nyt on varmasti Amorillakin näin kesällä vähän viileämpi, kun pääsi ylimääräisistä karvoista eroon 🙂Kannattaa jatkaa harjoittelua, sillä se tekee mestarin 😉Ihana tuo Amorin hyppykuva ja samoin viikon koirakuvana oleva hymy-kuva on mitä mainioin! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s