Tylsäilyä, koiranilma..

Joo, tänään olisi ollut agility, mutta koska säät taas suosi niin ei yritettykkään mennä harjotuspaikalle. Vettä on nyt satanu kuin saavista kaatamalla viimisen vuorokauden ajan. Että aika pitkälti sisätiloissa on tullu elettyä 24 tuntia, käytiin viemässä roskat Amorin ja Mäkärän kanssa, pakotin ne edes vähän jaloittelemaan niin just joo – roskikselle matkaa ehkä 15 metriä ja kun oltiin takas kotiovella niin valuttiin vettä, mulla farkut aivan läpimärkinä ja Mäkärä märkänä korviaan myöten vaikka molemmilla oli takit – vesilammikot ylsi sitä yli mahalinjan!

One thought on “Tylsäilyä, koiranilma..

  1. No älä muuta virko! Kaikki avoimen gronttunartut saivat tuollaiset pitkät ja perusteelliset arvostelut, joten meidän kehä taisi olla (kuuleman mukaan) yhdessä vaiheessa jopa kuusi tuntia myöhässä…Ja kiitokset onnitteluista! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s