Kyrsii, kyrsii :P

Tulevaa-otsikon alla on ollut mm. mätsärit ja luonnetesti. Mätsärit olis ollu tänään, mutta koska ukkosti ja tuli muutakin pientä hämminkiä niin jäätiin kotiin.. Olen nyt kaksi kuukautta miettinyt että koska soitan sinne luonnetestin pitäjille. Tänään sitten otin itseä niskasta kiinni ja soitin sinne niin jihuu. Sinne otetaan 20 koiraa, ja kaikki paikat täynnä ja niiden lisäksi 14 on jo varalla. No, jonnekkin toisaalle sitten pitää yrittää päästä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s