Agiliitelyä pitkästä aikaa!

Meillä siis tosiaan oli pitkästä aikaa ohjatut treenit jonne tietenkin mentiin mukaan. Koska paikalle ei ilmestynyt kuin kolme koirakkoa niin meille kaikille jäi enemmän aikaa treenailla. Ensimmäinen rata oli aika yksinkertainen, se meni vähän koheltaen, mutta oli ok 🙂

Toinen rata oli sitten vähän haastavampi, samat esteet kuin edellisessä, mutta lisänä piti valssailla ja kaikenlaista, mm. pimeä putki – josta en ollut ennen kuullutkaan. Kokonaisuutena jäi tosi hyvä mieli tästä kerrasta, ohjaaja sanoi että Amor peilaa paljon minuun ja sain Amorin jopa innostumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s