Viimehetken kuulumiset

Huomenna siis kehään, Tornio KV ja meidän elämän kenties viimeiset näyttelyt.
Alkaa jo jännittää että saadaankohan me millanen nauha kun tuo herraparta on niin tuommonen. Tuossa se nukkuu kippuralla minun vieressä nytkin kun makoilen sohvalla ja kirjotan tätä. Maailman paras koira vaikkei mikään valio olekkaan. Kunhan saatais edes todellisuutta vastaava arvostelu… 🙂

Huomenna kehään menee ensin Amor ja myöhemmin aamulla Aapelikin! Olen nyt siistinyt Amoria ja aamulla vielä pesen ja föönailen sen olemattomat jalkahapsut. Myöhemmin huomenna lähtee nuo jalkahapsut! Olen kyllästyny niihin ja niiden höttöisyyten. Koskapa meillä on aikaa loppuelämä yrittää saada nekin karkeiksi, aloitamme heti huomenna näyttelyistä kotiutumisen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s