Väliaikatietoja

Eli siis, meillä on nämä viimepäivät menny vain oleskelemalla, mitä nyt eilen käytiin vähän pyöräilemässä.
Yritän nyt kohentaa meidän molempien kuntoa, että jaksettais agilityssäki paremmin. Meillä muuten vaihtui agi-ryhmä. Niitä sekoiteltiin ja nykyään me ollaan 8.9 lähtien maanantain klo 16:45-18:00 ryhmässä. Kauhistuttaa vähän kun tutut tyypit katosi ympäriltä ja vetäjäkin meni vaihtoon. Mutta eiköhän me toivottavasti löydetä kavereita tästä uudestakin ryhmästä.
Amorista on muuten tullut mahdoton pehmo, se seuraa minua, hakee huomiota kokoajan, kantaa lelujaan, ulkonaollessa se saa kiertää pihaa miten lystää kun se kuitenkin nykyään tulee vähän ajan välein kattomaan että missä mie oon ja se muuten on alkanut nirsoileen ruokansa kanssa. Hassu.

3 thoughts on “Väliaikatietoja

  1. Moikka!Kun nuo teidän sivut on tauolla, niin ajattelin nyt tänne blogiin ilmoittaa käynnistäni. 🙂Tosiaan, mullaki tuo peruskoulun vika luokka alko. Vielä ei tunnu sen raskaammalta kun aikasemminkaa, mutta varmaa sitte ku kokeita taas tulee joka tuutista nii alkaa painamaan… 😀Tosi hieno muute toi blogimerkinnän kuva Amorista! Joko oot sen uuden objektiivin saanu vai onko tuo sillä 50m’llä? 🙂Mukavaa syksyn alkuu teille!– Katja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s