Kuulumisia

Mitähän Amorille kuuluis..  No ainakin lihasten kasvatusta? Tai no, millä nimikkeellä se nyt koiramaailmassa kulkeekaan. Pikemminkin ehkä omistajan ja koiran kunnon kohotusta. Me siis ollaan nyt jo parin viikon ajan illalla käyty pyörälenkillä. Amor nykyään jo aina innolla tulee ovelle kun huomaa että otan valjaat esiin. Ihanaa kun Amorkin tykkää, vaikka tietenkään me ei tätä harrastettais jos koira ei siitä tykkäis. 

ja 16.9 on taas epikset! Arvatkaa haluttaako mennä sinne, mutten tiedä uskallanko? Kun en ole päässyt treeneihinkään kolmeen viikkoon (kun tosiaan treeniaika siirtyi ja pääse silloin kaupunkiin oikein mitenkään täältä maalta. Koulu loppuu kolmelta, olen kotona neljältä, ja varttia vaille viis pitäis olla takas kaupungissa, linkkareita ei tuohon aikaväliin kulje ja porukoilta järjestyy kyyti vain tuurilla… )

One thought on “Kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s