Oho, pakkasta vieläkin..

Nyt on sentään jo kello puoli yksitoista aamulla. Kuura on vieläkin maassa, henki höyryää ja maa rapisee alla kun kävelee.. Tulis nyt lunta


Amor juuri äsken, tänään aamulla, ihmettelemässä kuuraa..

Nypin Amorin 1.10 sillä seurauksella että pojalla paistaa parista kohtaa kyljestä iho, karva on niin harvana.. Mutta on se minusta silti paremman näkönen nyt, kuin silloin turrikkana. Kuvassa ensimmäinen kuva on nypitty puoli ja toinen nyppimätön.

Amor  sai eilen uuden pannan ja hihnan. Sellaisen hienon musta-punaisen ja hihnaksi siistin pitkän ja kapean heijastinhihnan. (Amor muuten tekee nytkin kirjoittamisen älyttömän vaikeaksi, kun se nousee tuoliani vasten ja pyörittää tätä..)


Nämä kuvat on otettu 1.10

One thought on “Oho, pakkasta vieläkin..

  1. Mitä ihmettä! Voidaanko teillä jo ihan realistisesti odottaa lunta? 😮ei meillä vaan. Tänäänkin sen verran lämpöinen päivä ettei tosikaan. Ja joo, siirryin minäkin blogin käyttäjäksi. Vanhat kotisivut tulevat katoamaan piakkoin. Siihen norrasnurran.net tulee kyllä jonkinlainen etusivusysteemi, mutta kaikki muu tuleekin blogiin (www.ploki.norrasnurran.net)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s