Viikonloppu ja tet-viikko!

Amor tuossa pureskelee uutta puruluutaan, se raasu on jääny nyt aika vähälle viimepäivinä. Ulkona on niin surkea ilma ettei kukaan sielä halua olla.. Joten ollaan yritetty järjestää tekemistä sisätiloissa. Olispa edes hyvät ilmat niin vois valokuvata.. Mutta asiaan:

Maanantaisinhan me käydään yleensä agilityssä ja mulla haluttais myös tokoon! Otin asiasta selvää ja ainoa pyörivä ohjattu jatkotokotreenipäivä on maanantai.. Eli meillä olis maanantaina agility JA toko.. Ensin agi ja myöhemmin toko. Onko tässä mitään järkeä? Kannattaako meidän mennä sinne?

  

One thought on “Viikonloppu ja tet-viikko!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s