Maanantaina harrastetaan

Tänään siis oltiin agilityssä 16:45 > 18:00.
Tehtiin ykkösluokan rata, jossa kepit oli ongelmanumero yksi, kun Amor meni aina väärältä puolelta niille.. Mutta saatin me ne onnistumaan. Sitten mentiin sama rata toiseen suuntaan ilman keppejä ja yhtä hyppyä; ohjaaja sanoi yksinkertaisesti ettei tuosta ole juuri parantamista!  Eli Amor meni radan lujaa, puhtaasti ja intoa täynnä :), eli hyvä me, en onnistunu pilaamaan suoritusta omalla mokaamisellani!

Sitten toko, 18:00 > 17:00. Ensin en meinannu jäädä siihen, mutta onneksi jäätiin! Ensimmäinen ohjattu tokotreeni kolmeen vuoteen..  Ryhmän ohjaaja kysyi koiran nimen ja sitten alettiin harjoitella. Kun otettiin paikalla makoilemista niin ohjaaja sanoi että ”Kattokaapa tuota uutta kääpiösnautseria, tuohon kaikkien tulee pyrkiä.” Voitte kuvitella että hymy oli korvasta korvaan ja olin niin ylpeä:D, eihän Amor mikään ihmekoira ole mutta mielestäni se on aika hyvin monen vuoden tauon jälkeen, vieraaseen ryhmään mukaan tunkemisesen tuloksena se että ryhmän ohjaaja sanoo noin! Sitten otettiin sivulle tuloa, seuraamista, kontaktia yleensäkin. Jälleen ohjaaja sanoi että Amor on koira, joka tarjoaa kontaktia hienosti! Kun sitten piti miettiä liike joka on hankalin, sanoin vuorollani että toiset koirat. Että Amor ei kestä niiden lähelle tulemista, äkkiliikkeitä, ääniä. Ja että jos en saa koiraa kontaktiin ennen räjähtämistä niin se lähtee rähisemään.. Ohjaaja sanoi sitten siitä ettei tuo maailmaa kaada, että sehän on suhteellisen ”helppo” ongelma. Että suurempi ongelma olis jos Amor ei sietäis toisia koiria ollenkaan, tai että jos se olis semmonen ”Kaikki täsä universumissa rakastaa minua!!”-koira ja lähtis tutkimaan naapureita sillä silmällä.

Että ihan varmaan ensviikollakin meidät nähdään hallilla, noina kahtena tuntina. 🙂
Ja Torniossa on liikkeellä kennelyskää, siitä ohjaaja varotteli.. Toivottavasti ei satu meidän kohdalle.

One thought on “Maanantaina harrastetaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s