Keppitreeniä ja sivulle tuloa

Tänään koulusta tullessani harjoiteltiin Amorin kanssa keppejä ja oikealta puolelta ohjatessa Amor menee ne puhtaasti yhdeksällä kerralla kymmenestä 🙂 Mutta sitten, väärältä puolelta ohjatessa se pariin kertaan ohitteli keppejä mutta kyllä se tästä lähtee paranemaan. Amorille on muuten tullut vauhtia keppeihin, se ihan heilahtelee aina ne välit :D. Sivulle tuloa harjoteltiin aina välillä, ja paikka alkaa löytymään nopeasti. Amor siis tulee useammin hyvälle kohdalle kuin huonolle, ja se tekee sen vauhdilla.

Näiden lisäksi harjoiteltiin luoksetuloa ja sitä eteen istumista, ja Amor tajuaa idean hyvin. Otettiin myös ihan vähän seuraamista, mutta lopetettiin kokeilut jo pariin kertaan kun en vain saa Amorilta kontaktia liikkeelle lähdössä. Se liikkuu hyvällä paikalla ja istuu jos pydähdyn, mutta kun tahdon siihen sen kontaktin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s