Postia lääkäristä

Soittelin tänään eläinlääkäriin, kun meille tuli kutsu rokotuksiin. Amorin nelosrokote ja raivotautirokotus menee vanhaksi 1.2.2009.. Olin aika järkyttyny kun luin sen kutsun; vastahan me käytiin siellä ottamassa nuo rokotukset!! Niin se aika menee nopeasti.. Kaks vuotta menny siivillä.

Eipä meille kummpia kuulu. Tulispa pian kesä.

Posti muuten toi meille tänään uuden pannan. Taino uusvanhan.. Meille uusi, jollekkin muulle vanha.. tai ainakin käytetty. Siisti, nahkainen, ruskea kuristava panta. Mukavan siro ja vahvan oloinen, kokokin on oikea! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s