Kosketuskeppi

Hmm. Eilen alettiin harjotella kosketuskepin käyttöä. Meni laskujeni mukaan neljä toistoa ja Amor tiesi mitä pitää tehdä. Treenattiin monta kertaa parin minuutin pätkissä ihan vain sitä koskemista – vaikka Amor sen tajusikin alusta asti.. Tänään ollaan siinä tilanteessa, että Amor hyppää korkealle ilmaan koskeakseen keppiin, tekee hyrrän molempiin suuntiin kepin perässä (ennen osasi vain myötäpäivään – ja ei tajunnut että sen voi tehdä toiseenkin suuntaan kun yritin opettaa, vaan kääntyi aina puolestavälistä toiseen suuntaan..) ja kävelee vasemmalla puolella tiiviisti ja katse kepissä – eihän se seuraamista ole kun ei ole kontakti minussa, mutta paikka ainakin on oikea).

Aika mieletöntä. Uskomaton Amor.

Eilen muuten ostin ihan vaan mielenkiinnosta “Koirien käytöskoulu”-DVD:n. Pitäis katsoa tuo, voihan sieltä aina jotain uuttakin oppia=).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s