Pääsiäinen vietetään perinteiden mukaisesti Ylläksellä

Eli sinne siis tässä pakkailen.

PS. Voin myöntää, mulla ei ole itsehillintää ja olen kakka pitämään suunnitelmista kiinni. Sängylläni nukkuu AJELTU koira jonka tätänykyä taas tunnistaa käppänäksi! Ahh sitä ku tunnetta ku trimmerin alta löytyy kääpiösnautseri. Moser-trimmeri muuten otti lopputilin – siitä lakkasi toimimasta se millä säädetään karvan pituus.. tästälähtien siis tiedossa vain kaljutrimmauksia? Amor reppana. No, se on sen ajan murhe. IHANAA kun Amor on taas oma ittensä, pienipieni tuituitui kaljupääni (+kaljuperseeni joka nolostelee kun pylly kerjää(!) huomiota kalkkunan värisenä – kesää ja rusketusta odotellessa..).

One thought on “Pääsiäinen vietetään perinteiden mukaisesti Ylläksellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s