Agilityä pitkästä aikaa

Niin sitä voi ihminen tulla pienestä iloiseksi. Amor meni aivan upeasti suurimman osan radasta ja omistaja leijuu ihan pilvissä. Ylihuomenna olisi epikset.. ajattelin että jospa mölleihin ja ykkösiin?

Nämä treenit siis kuitenkin oli hyvin onnistuneet! Otettiin niitä kamalia mutkia joissa ennen aina on mennyt päin persettä ja nyt Amor meni ne kuin vettä vaan – siis mitä tapahtui? Huomattiin että vedättämällä Amor kiihtyy tosi hyvin ja kun juoksinkin taktisessa kohtaa putken ulkokaarta, niin Amor otti ihan mielettömästi kierroksia seuraaville esteille ja suoritti a-esteenkin niin nopeasti etten meinannut nähdä koko koiraa ;D. Iloinen yllätys oli kyllä nämä treenit! Koira osaa mahtavasti, ohjaajalla vain välillä ajatus katkeaa ihan totaalisesti ja rata unohtuu.. Mutta kiitos Amor näistä parhaista treeneistä! Vaikka kaikki ei mennytkään nappiin (mm. outoa oikomista kepeillä!?) niin nämä oli silti hyvin antoisat treenit. ☺

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s