Huh hellettä!

Amor yöllä

Varjossa näyttäis olevan +28.5oC lämmintä.

Ajelin tänään Amoria, rikkinäisellä Moserilla.. Ensimmäistä kertaa taas pariin vuoteen vetelin sen kaulan ja perseen ihan millin sängelle – yleensä olen jättäny siistin pidemmän jäljen ja nyt melkein kalju. Ja ensimmäistä kertaa elämässäni otin Amorin selälleen syliini ja ajelin sen reidet (vai mitkä ne on), ja ilmeisesti se teki tehtävänsä – Amor makoilee nyt varjossa ihan maata vasten ja saa ilmeisesti paremmin viileän olon kuin karvallisena. Kivat sille.

2 thoughts on “Huh hellettä!

  1. Onpa kiva kuva! Teillä taitaa olla aika valoisat yöt siellä pohjooosessa?
    Meillä isä antoi viimein siunauksen Elviksen turkin ajelulle. Se turkki on ihan karseassa kunnossa ja ihan selvästi tekee koiran olosta tukalan. Tiäks saako mooseriin jotain eri mittaisia teriä huokeaan hintaan jostain? Jos löytyis joku systeemi, jolla turkin saisi ajeltua reilu sentin mittaiseksi, sais Elvis olla kevytturkkinen aina.

  2. Ihan luomuina mennään, ei oo tarkotus alkaa noita taittelemaan 🙂 Itseä ei häiritse ja noillahan saa olla pystyt korvat myös. Näyttelyiden kannaltakaan ei niin väliä, kun tuolla on yläpurenta, ja jos se ei korjaannu niin meillä ei niihin sitten ole asiaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s