Mitä pieni snautseri tarvii viikon reissulle mukaan?

Amor viimeyönä lenkillä (IXUSlaatu!)

Kuulin eilen, että lähdemme tiistaina (=huomenna) viikoksi kiertämään etelä-suomea. Jahas 😀 Onneksi omistan autoilusta pitävän koiran jota ei uudet paikat ja tilanteet hätkäytä.. Luvassa siis netitön viikko, en kyllä tiedä miten kestän sen!
Tänään löytyi taas Amorin pissat sisältä.. hitsi – pitkästä aikaa se merkkasi sisälle :/ Tätä ei kaivattu.. No, jotain hyvää siitäkin seurasi: sain pitkään toivomani lapsiportin huoneeni oveen! Nyt Amor ei pääse karkaamaan yöllä (en viitsi pitää ovea kiinni kun tulee niin kuuma huoneessa kesäisin) tekemään pahojaan, muahahha 😀

Lista

  • ruokaa ~ 7 päiväksi + vähän makupaloja
  • metalliset kupit
  • kaksi hihnaa ja saman verran pantoja (olen oppinut että aina kannattaa olla varalta useampi mukana!)
  • kevythäkki
  • puruluita tylsiin hetkiin
  • kyypakkaus!
  • passi (vaikka tuskimpa tarvitaan)
  • sadetakki
  • tarvisko jotain punkkipihtejä tms. kun kerran etelään ollaan menossa? En osaa yhtään arvioida kun täällä tuo koira asuu heinikoissa ja pelloilla eikä ikinä yhtään punkkia ole löydetty – ja tuskin nyt lomalla olis tarkotus tunkea tuota mihinkään puskiin?

Loppukevennykseksi kuvatodiste – mitä tapahtui kun vuoden verran paikallaan jumineet häntäkarvat alkoi nyt irrota ja omistaja huomasi sen.. No, pitäähän se nyppiä kun irtoaa, mutta kauniiksi tuota jälkeä EI voi sanoa! Suorastaan kauhea.. Ei ikinä, ikinä ennen ole Amorilla ollut näin kaljua kohtaa.

2 thoughts on “Mitä pieni snautseri tarvii viikon reissulle mukaan?

  1. Ei tartte edes tunkea mihinkään puskiin. Ihan perus tienvarsiheinikko riittää. Pahimpia paikkoja kuitenkin rannalla olevat heinikot. Elikkä joo, ehdottomasti punkkipihdit mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s