Kuluneesta viikosta

Ilokseni voin kertoa, että vaaleanpunainen unelmani jätettiin Helsingin verkkokaupan huoltoon. Onnea kesti kaksi päivää.. tietokone hajosi. Tämä kommentti tulee tuttujen koneelta, me ollaan Inkoossa! Lomamme venyikin oletettua pidemmäksi ja tämän viikon vielä olemme tien päällä.

14.7.2009 ostin uuden kameran, Canon EOS 50D..

Meillä on uusi vaunu ja minulla on uusi kamera (ja tietysti se uusi kone joka on huollossa). Näin meille, olen viikon jo ollut ilman nettiä ja voin vain sanoa että hankalaa tämä on ollut!

Näin siis täällä. Amorin kanssa oltiin eilen päivä metsässä, ensimmäistä kertaa elämänsä aikana uskalsin päästää sen irti metsässä. Näimme hirvien syömiä puunrunkoja, ja kaikkea muuta isoihin metsäneläimiin viittaavaa retkellämme lehtometsässä. Ja Amor nautti.
Seuraavat kuulumiset tulevat mahdollisesti ensiviikolla, kun pääsen kotiutumaan Tornioon. Perjantaina olisi tarkoitus ilmeisesti lähteä tämän Inkoossa asuvan perhetuttumme kanssa purjehtimaan ja tutkimaan tätä maailmankolkkaa. 🙂

One thought on “Kuluneesta viikosta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s