Aamulla ennen kahdeksaa

Pitäis alkaa harrastamaan näitä aikasemmin heräämisiä niin vois nähä kaikenlaista mitä ei enää päivä kahelta voi päästä näkemään.. Amor ja mie nautittiin ko vain istuttiin laiturilla ja kuunneltiin aamua. Lähettiin tunti sitten, nyt ollaan jo kotona. Käytiin rannassa ja Amor kahlasi kauas ko vesi on matalalla. Sitten käytiin pellolla, Amor nuuskutteli aivan hurjan paljon. … / 08:25:46 09 08 2009 äidille

Tuollaisen viestin sai äitini tänä aamuna (äiti sekä vanhempansa + isäni ovat Sallassa, missä äitini lapsuutensa vietti). Tunnetusti olen kaikkea muuta, kuin aamuihminen. Jotenkin sain sitten kerättyä itseni ja tahdonvoimalla laitoin vaatteet päälle ja raahauduin Amorin kanssa joen rantaan laiturille istumaan. Istuttiin vain ja katsottiin kun aamu heräsi eloon. Upeaa. Sen jälkeen mentiin suurelle pellolle ja Amor sai haistella kaikkia hajuja ja peräti uskalsin pitää sitä irtikin – yleensä pelkään kissoja.. Voisi sanoa, että Amor nautti ja voisi sanoa että minäkin nautin.

Lukio alkaa 17.8.2009.. voi minua raukkaa.

3 thoughts on “Aamulla ennen kahdeksaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s