Kesämuistelmia

Äkkiä se kesä kuitenkin meni, vaikkei siltä tuntunutkaan. Poissa on 30 asteen helteet ja kärpäset. Poissa on ilman sukkia pihalla oleminen ja varjopaikan etsiminen. Olin ensimmäistä kertaa kesätöissä, Tornion kennelkerholla. Amor sai olla mukana töissä ja pääsi sen vuoksi lehteenkin, artikkeliin jossa vastuttettiin koirien turhaa häkitystä.

Eipä mulla muuta, kunhan fiilistelen täällä rännän ja pimeän keskellä..

3 thoughts on “Kesämuistelmia

  1. :DDD järjissä ollaan joo. Onhan täällä vielä aika vihreetä, vähitellen alkaa kaikki lehdet puista tippumaan, mutta nurmikko pysyy kyllä tosi pitkään vihreänä. Eikä täällä niin kovin valoisaa ole,kun on tuntunut että päivässä on muutenkin liian vähän tunteja ja nyt niitä on vielä vähemmän kun pimenee! ): Tulisi sitten edes lunta että olisi vähän valoisampaa, mutta ei.

  2. Meilläkin satoi tänään räntää ja on ihan hirvittävän pimeää! Järkyttävää, kun aamulla on vielä kahdeksankin maissa tosi hämärää! 😮

  3. Ihania kuvia! Mullakin kesää ikävä ); mutta siellä sentään tulee kunnon talvi ja lumet, täällä etelässä tulee tuskin pysyviä lumia lainkaan ja on vaan ihan harmaata kevääseen asti.. Me ollaan palattu salasanan takaa taas julkisiin blogimerkintöihin, en jaksanut sitä salasana systeemiä ollenkaan 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s