Aikainen aamuYleensä herään lomapäivinä kahdentoista jälkeen (eilen kahdelta…), mutta tänäaamuna oli herätyskello soimassa ennen yhdeksää. Yöllä oli satanut uutta lunta, ja kun Amorin kanssa astuttiin ovesta ulos niin alkoi sataa taas. Ihana kevyt lumisade, ihan pehmeää uutta lunta! Poikettiin normaaleista lenkkirutiineista ja mentiinkin metsäisille teille kävelemään ja peltoteille. Amor haisteli koko matkan hurjasti, melkein kaks tuntia me ulkona oltiinkin.. Irti en uskaltanut päästää, kun on tuo metsästyskausi meneillään.. ratkaisu : kelatalutin! Amor ressukka on fleksissä ollut viimeksi yli puoli vuotta sitten, ja nyt menikin kauan aikaa ennenkuin se tajusi että voi ottaa etäisyyttä minuun.
Mutta siis, olipa ihana (erilainen!) aamu. Kannatti herätä aikaisin, syysloman kunniaksi:-)

One thought on “Aikainen aamu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s