Mukava lauantai

Meillä on ollut kiva lauantai – lunta on satanut koko yö ja päivän. Lunta rakastava koira Amor muuttaisi nyt mielellään ulos, ei voi olla hymyilemättä kun näkee miten koira voi tulla iloiseksi talvesta! 🙂

Tänään meillä oli myös päivähoidossa siskoni yorkkineiti Selma (pikkupaholainen, termiitti, perkele, …) joka muistuttaa aina käynneillään miksi en haluaisi nyt koiranpentua. Selma on jo yli yksivuotias, mutta luonteeltaan ikuinen pentu, ihan mahdoton (&mahdottoman ihana). Tänään uhrauduin taas ja pesin Mäkärän, saipa sekin taas yhden syyn lisää inhota minua.

Pitäis vielä lukea ja lukea ja lukea kirjoja – koeviikko lähestyy uhkaavasti..


Selma tarkkailee keksien valmistumista

3 thoughts on “Mukava lauantai

 1. Se kyllä on totta. Mustan koiran valokuvaamisen ihanuuksia.. 😀

  Kiitos, kyllä tuon salaman kanssa vielä hieman harjoittelua kaipaa.
  Aina sitä vaan himoitsee enemmän ja enemmän, mullakin nyt ottaa päähän tuo Canonin 4L putki, se olisi niin paljon parempi kuvanvakaajalla. Tällä hetkellä ei vaan ole varaa uusiin kameravehkeisiin. 🙂

 2. Ihanaaaa ja tälläkin hetkellä (sunnuntai kello neljä iltapäivällä) on lunta satanut KOKO PÄIVÄN. Aivan täydellistä..! 😀
  Hih, kerrankin meillä on jotain mitä kaikilla ei oo.

 3. Voi ei, olisipa täälläkin lunta!!
  Revin kohta hiuksetkin päästä, kun yrittää mennä johonkin ulos, ottaa kameran mukaan ja YRITTÄÄ saada kuvia aikaiseksi, niin ei varmasti onnistu kun on niin hämärää ja harmaata, eikä valoa tule oikein mistään. Musta koira erottuu lumesta niin kivasti. 🙂
  Ihana lumipartakuva Amorista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s