Laiskuutta ilmassa

Torstaina ja perjantaina oli normaalit lukiopäivät, mutta Amorilla oli tavallisesta poiketen kotona seuraa koko päivän ajan! Siskoni Karoliina on lomalla ja on nyt täällä, Amor tykkää Karosta hurjasti ja ne kaksi tuleekin toimeen loistavasti. 🙂

Aamuisin pakkasta on ollut yli 30 astetta, että eipä kauheasti olla lenkkeilty! Kotiin tullessa iltapäivällä saman verran, mutta käytiin me eilen lenkillä ~20 minuuttia, molemmat niin topattuina että liikkuminen tapahtui keinuen.. Onneksi Amor ei pistä pahakseen tossuja ja paksuja takkikerroksia! Reippaasti vain töpöttää menemään.

2 thoughts on “Laiskuutta ilmassa

  1. Meilläkin on ollut vähän laiskat meiningit kun on ollut pakkasta niin paljon (meillä tosin vaan onneksi n.20 astetta, jos siihen tulisi vielä toi kymmenen lisää niin ei kyllä paljon pihaa pitemmälle uskaltaisi mennä :DD), mutta eikös tähän vuoden aikaan vähän kuulukin ottaa rennosti? 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s