Käytiin jäällä

Heti kun lukiosta kotiin pääsin, me lähdettiin Amorin kanssa jäälle kävelemään! Ilma oli upea, noin kymmenen astetta pakkasta ja aurinko paistoi. Oikeasti, tarkoitan kun sanon upea. Amor sai taas vapaana mennä pitkin kelkkojen tekemiä reittejä ja ottikin ilon irti tilanteesta, kerran tosin nostin koiran syliin kun Ruotsin puolelta tuli kauheasti kiihdyttäen kolmen kelkan porukka – vaikkei Amor ikinä sellaisten perään ole lähtenyt, niin en tosiaan halua sitä ensimmäistäkään kertaa.

3 thoughts on “Käytiin jäällä

  1. Noi kaksi ensimmäistä kuvaa on ehdottomasti parhaat! Vitsit, kun täälläkin paistaisi aurinko! vaan ei, sumuista on ollut jo pari päivää, mikä on aika kummallista, koska en ole koskaan ajatellut, että pakkasilla olisi erityisemmin sumua..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s