Valkoinen myrsky

Amor, se sinun lenkin pala on varmasti heitetty roskiin.. mie pahoin pelkään sitä”, sanoi isä kun Amor juuri tuossa kerjäsi jääkaapilla osuuttaan välipalasta. Äiti lienee pistänyt säästellyn makkaranpalasen siis roskikseen. Täällä on ihan järkyttävä ilma.. Aamulla menin lukioon isän kyydissä ja tuuli otti kiinni autoon, isot puut huojui kaksinkerroin ja mummoja lensteli tuulen mukana. Amor kävi aamulla vaan pikapissalla ennen lähtöäni ja jäi päiväksi taas äidin seuraan. Kun palasin kolmen maissa kotiin, tiet oli tukossa, lunta paikoitellen puolimetriä, ja kokoajan vaakatasossa tuli lisää aiheuttaen lumipyörteitä. Tuuli oli hurjan voimakas, tuntui ettei eteenpäin päässyt kun kunnolla puuskahti!

Kun pääsin meidän tielle ja katsoin pihallemme, olin yhtäaikaa masentunut ja hurjan iloinen. Oli todella kaunista kun kaikkialla näkyi vain valkoinen myrsky ja valoa riitti, toisaalta, ahdisti huomata ne metrin korkuiset lumidyynit mitkä myrsky oli pihallemme tehnyt! Amorin päästin ulos, ei huvita lenkkeillä, onneksi samaa mieltä on Amorkin. Kävi äkkiä pissalla ja tarpoi itsensä korkuisessa hangessa luokseni. Sisällä sai kamalan hepulin ja nyt näyttää hieman tylsistyneeltä.

One thought on “Valkoinen myrsky

  1. Joo tulee kyllä oikeasti hankalaa, tuntuu meinaa nyt jo että tuo repeää liitoksistaan kun ei saa energiaa purettua. Kauluri onneksi hillitsee. Siis toistaiseksi… :—-D
    Ja kiitti tsempityksistä! Niitä tarvitaan.

    Täälläkin oli eilen ihan kamala ilma… Ilmeisesti ei kuitenkaan ihan yhtä paha kuin siellä. :—D Onneksi meni yön aikana ohi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s