Käppänätreffit

Tänään me mentiin viideltä lenkille neljän käppänän porukalla, paikalla oli Amor, Ruu, Nelli ja Ronja. Amor, Ruu ja Ronja (5kk?) mustia, Nelli vähemmistönä edusti mustahopeita. Amor yllätti taas vaihteeksi välinpitämättömyydellään, vaikka se ensin rähisi, niin lenkillä käyttäytyi kovin laimeasti.
Melkein tunti me käveltiin ja mentiin sitten Sannan luo, koirat päästettiin takapihalle. Päästin Amorin irti tyttöjen sekaan (tässä vaiheessa sekaan liittyi m-h Pörri-neiti), ja se käyttäytyi minusta tosi hienosti – Amoriksi. Pakko sanoa, olin aika ylpeä! Järjestettiin pienet kuvaukset, Ronjan mielestä tosin kaikki muukin olisi ollut tutkimisen arvoista. Ihastuin kyllä Ronjaan, kieltämättä. Ihanan reipas seikkailijapentu!

Lopulta mentiin sisälle ja otettiin taas ryhmäkuvat (tai no, Sanna otti! :)), joista moni jopa onnistui. Sisällä Amor käyttäytyi oletettavan ujosti, kyllähän sitä kiinnosti, mutta enemmän vissiin inhotti.. Nätisti se osasi silti käyttäytyä, ei järjestänyt mitään kohtauksia. Kun Amor halusi syliin ja otin sen syliin, niin lattialla olevat tytöt leikki kovaäänisesti, kääntyi Amor korvat luimussa katsomaan minua surullisesti. Kun tarkoituksena oli ottaa telmimis-kuvia, naureskelin että jospa joku kertoisi Amorillekkin telmimisen määritelmän. Amorhan seisoi joukon reunalla minua katsoen ja lopulta hyppäsi sohvalle turvaan. Kaipa se on vaan joku erakko.:D

Sanna lähetti mulle sisällä otettuja kuvia, alla muutama. Kaikki kuvat on ottanut Sanna J., kiitos!

Ruu, Pörri, Amor, Nelli & Ronja
Sohvalla Amor, edustalla Ruu ja Nelli.
Ruu ja Amor
Oli kiva tavata ja illalla Amor oli kyllä hyvin väsynyt, nukkuu tätäkin kirjoittaessani sohvalla vieressäni kyljellään, kylki vain kohoilee. Kiitos Sannalle ja Minnalle koirineen, oli tosi kiva nähdä! Amor kiittää tyttöjä ja Ruuta kärsivällisyydestä, loppua kohdenhan Amor jopa rohkaistui Nellin kanssa ja yritti kai jopa jotain surkeaa iskuyritystä. 😉

One thought on “Käppänätreffit

  1. Amor on ainoa, jonka silmät näkyy! Kiva, että osasi käyttäytyäkin. Aksun käytöstavat katoaa näemmä ruttukoirien kanssa. Se ei kertakaikkiaan ymmärrä niiden röhinää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s