Keesi!

Amorilta lähti enemmän karvaa kun aloin sitä nyppimään, oli edellisestä kerrasta vierähtänyt liian kauan selvästikin. Siinä lattialla istuessani, koiran nukkuessa nypittävänä, keksin sen, irokeesi! Pakko kokeilla!
Luonnossa se näyttää mielestäni hyvältä, tekee Amorista vielä korkeajalkaisemman näköisen. Liekö Amor ikinä ollut näin kaljuna? Kuvissa se ei näytä muulta kuin kapiselta raukalta, mutta ei se oikeasti (eihän, kai?) noin RUMA ole.

4 thoughts on “Keesi!

  1. Hieno irokeesi Amorilla 😀 Mun mielestä kaikista nypittävistä roduista tulee niin paljon sievempiä, kun ne nypitään. Sellaiset turrikat ei jostain syystä iske juurikaan.

  2. Vikassa kuvassa näyttää ihan muuten vain vähän kaljulta, mutta ei paha 😀 Ootahan, kun kynin Hannin taas. Se eka ajelu menee aina pieleen jostain kohtaa. (millä putkella muuten eka kuva otettu? Eihän vaan 85/1.8? Mä niiiiiin kaipaan tota syväterävyyttä kuviin.. Makroputki on ihan kiva, mutta talvella vähän.. tylsä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s