Kahden päivän metsäilyt

Me ollaan reipastuttu metsäilyn osalta ja laiskistuttu bloggaamisessa. Eilen käytiin vähän vajaa tunti, ja tänään yli tunti metsässä pyörimässä! Amor oli molempina päivinä koko matkan irti mistä olen tosi ylpeä. Ilmat on ollut upeat ja me ollaan löydetty ihan uusia lenkkireittejä! Amor löysi myös papanoita, papanoita, papanoita.. osaa Amor haisteli kiinnostuneena, osaa tuntui inhoavan? Harmittaa vähän, ettei kamera ollut mukana, retkiltä on vain kännykällä otettuja kuvatodisteita.
Amorista on tullut superaktiivinen koira, se juoksenteli itsekseen pusikoissa ja haisteli täristen kaikkea. Se yritti myöskin ottaa metsästä mukaansa parimetrisen puunrungon (!?), suuruudenhullu. Hanki alkoi tänään jo pettää, mutta eilen pääsi vielä etenemään umpimetsässäkin ilman ongelmia. Ehkäpä huomenna ei enää päästä metsään mutta kuiteskin, Amor on metsäillyt vapaana TOSI hienosti ja olen tosi tyytyväinen :). Ab-kuurikin loppui eilen.

5 thoughts on “Kahden päivän metsäilyt

  1. Kiitos vain. 🙂 Päästään viikonloppuna Suomussalmelle riehumaan, siellä on niin kiva kuvatakin, niin tulee varmasti pienestä paljon kuvia. Ja Unnastakin täytyy ottaa uusia. Toivottavasti vaan ei mitään räntää sada taivaan täydeltä. 😀

  2. Onpa teillä lumista vielä! Meilläkin tota valkoista mönjää on vielä varjoisimmissa metsäkohdissa, mutta aika vähän sielläkin. Kohta on kesä!! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s