ELL

Virtsanäyte käytiin viemässä maanantaina. Tulehdus on poissa, mutta virtsakivet on takaisin. Voi miten minua harmittaa.. Tästä tulee tietysti kauhea kierre, kiviä = tulehdus = kiviä = tulehdus. Pelkkää purkkiruokaa taas, puruluutkin kielletty. Että semmosta.
Onneksi Amor pitää purkkiruoasta, eikä syöminen tuota mitään ongelmia. Ettei tämä tilanne sinänsä meidän normielämään vaikuta, lenkillä käydään niinkuin aina ja ruokaa tulee aamuisin ja iltaisin. Mutta ihan rehellisesti sanoen, ei kivalta vaikuta..

3 thoughts on “ELL

  1. Amor syö erikoisruokaa ja odotellaan pari viikkoa, katsotaan olisko se sulattanut kivet niinkuin viimekerralla. Jos näin ei käy niin jaa-a, leikkauksesta ei ainakaan ole vielä puhuttu. Että purkkiruualla mennään nyt.. 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s