Terveen paperit!!

Käytiin ell:llä ja PISSANÄYTE OLI PUHDAS! Voi miten helpottunu olo, ei tulehdusta eikä kiteitä. Nyt jatketaan ylläpitoruualla sitten ja toivotaan ettei ne inhottavat enää uusiudu. Jee! Ensimmäisen pissanäytteen Amor pilasi, nostamalla takajalkansa hassusti pissakuppiin ja sitten siellä oli havuja ja hiekkaa.. onneksi toisella kertaa sain otettua hienosti puhtaan näytteen. 😀

Mutta, tämän kunniaksipa alan nyt opettamaan Amorille uutta temppua kun käytössä on pitkästä aikaa raksuja! Amor hyrrää jo tuossa vieressä lattialla kun naksuttelin parin tempun verran. Jipii jihuu, ei se ehkä kuolekkaan ihan vielä vaivoihinsa..

2 thoughts on “Terveen paperit!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s