Running in circles, chasing our tails

Tuttu naama? Jep, Mäkärä on taas mukana…
Se oli siskollani Umeåssa reilun kuukauden, mutta olosuhteiden pakosta kävin hakemassa pikkuneidin takaisin viime viikonloppuna. Amor oli sen aikaa vanhempieni kanssa kotona, uskomatonta että uskalsin sen todella jättää :D. Hyvin oli mennyt, äitinikin oli todella tyytyväinen Amoriin! Oli kuulemma jopa nukkunut yhden yön sängyssä.. (se on iso juttu)

Mäkärä on niinkuin ei olisi poissa ollutkaan. Rasittavan ihana pikkuräyskä. Jos mulla on johonkin meidän ”perheen” (sis. siskot) koirista oikea viha-rakkaus-suhde, se koirapersoona on ehdottomasti Mäkärä. Sen käytös voi ottaa päähän ihan mielettömän paljon, mutta vihainen ei voi kauaa olla.

Tänne pohjoiseenkin tuli lumimyrsky eilen illalla, tuulee ja tuulee.. Pakkastakin on ollut toistakymmentä astetta!

Meidän blogi on muuttunut viimeaikoina aika kuolleeksi, mutta edelleenkin syytän siitä vain oman koneen puuttumista.. onneksi jouluun on enää alle pari kuukautta. Kuvitella, Amorkin täyttää oikeasti seitsemän. Miten siitä voi tulla niin monta vuotta, kun tätini soitti ja kertoi että yksi musta poikapentu on vapaana..

Loppuun video. Pätkät joissa Amorilla on punainen takki päällä, on kuvattu tänään.

http://www.youtube-nocookie.com/v/8LA208LjxxY?fs=1&hl=fi_FI&rel=0

2 thoughts on “Running in circles, chasing our tails

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s