Ihmeellinen pullakoira

Isä oli tullut illalla kotiin, mennyt olohuoneeseen ja nukahtanut tv:n ääreen. Herätessään isä oli paikallistanut Amorin nukkumasta keittiön pöydällä! Voi, sitten isä oli muistanut päivällä pöydälle jätetyt tuoreet pullat ja mitä? Pullat olivat koskemattomina siinä keskellä pöytää, lautasellaan. Isä ei ollut meinannut uskoa koko koiraa, että onko se tosiaan hypännyt tuolin kautta ensin pöydälle katsomaan ikkunasta tielle, sitten nukahtanut siihen pullalautasen viereen!

Että onkohan sillä joku aistipuutos vai mikä.. mutta näin on käynyt ennenkin, olen unohtanut sängylleni avatun suklaalevyn lähtiessäni kauppaan. Jotenkin pidän (liiankin) itsestäänselvyytenä, ettei Amor koske ilman lupaa.
Mutta niin, tällainen ihmeellinen kertomus lauantain kunniaksi. Koira joka ei ollut koskenut pulliin. Tottelevainen Amor, ehkä liiankin. Jäisikö tuo edes henkiin jos vaihtoehtona olisi varastaa ruokaa tai kuolla nälkään.. 
No eiköhän se silloin ottaisi pullan tai toisenkin. Mutta tänään ei. 
Säästyi pullat iltakahveille.

4 thoughts on “Ihmeellinen pullakoira

  1. Hannin tähtihetki oli se, kun minulla lipsahti jaffakeksi käsistäni ja se vierähti sängyn alle. En pitänyt mitään kiirettä sen noutamisessa, kun en tiennyt koiran olevan sängyn alla päikkäreillä. Kun sitten konttailin keksin perään, niin siellähän se oli Hannin etutassujen välissä ja tyyppi ihan jähmettyneenä tuijotti, että ”JOKO saa ottaa???” :DD

    Sai luvan. Oli niin kiltti. Yleensähän toi on ruoan suhteen kyltymätön ja ihan häpeilemättä näin vanhoilla päivilläänkin dyykkaa repun ja roskikset namien toivossa.

  2. Olen itsekkin joskus jättänyt leivän olohuoneen sivupöydälle. Se ei kuitenkaan hävinnyt siitä, mitä ihmettelin suuresti! Onneksi ei, kun Riinallakin on tuota vehnäallergiaa. Joskus Riin ollessa nuorempi se ”varasti” puolikkaan kerroshampurilaisen, onneksi maha ei mennyt sekaisin! 😀

  3. Minusta hauska: suurin ihmetyksen aihe on se, että koira ei syönyt pullia. Vaikka minusta jännintä oli se, että koira ylipäätään nukku pöydällä! 😀

    Onneksi meillä on fiksuja koiria. yllättäviä kiipeilijöitä. taavikin joskus yritti kiivetä vaatekaapissa, joskaan siinä onnistumatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s