‎"Happiness is the art of never holding in your mind the memory of any unpleasant thing that has passed."

En tiedä mitään iloisempaa, kuin Amor toivottamassa minut tervetulleeksi kotiin koulupäivän jälkeen. Otin tikit pois jo maanantaina, ei olleet sulaneet kyllä yhtään. Alempi tikki meinasi olla kovasti kiinni sieltä sisäpuolelta, mutta lähti pois kun uhkasin kirota koko tassun ellei tikki irrottaisi otettaan hetipaikalla! Amorilla vähän silmät pyörähteli (onneksi vain ne) kun se makasi aloillaan koko operaation ajan. Paras Ampu ♥. Ja ihana syksy!

15 thoughts on “‎"Happiness is the art of never holding in your mind the memory of any unpleasant thing that has passed."

  1. Piti kattoa kuitista.. se on cyberphotosta 🙂 tilasin sieltä mistä halvimmalla sai. Kiitos! Itelläs on kuvat parantunu hurjasti, ei kannata olla kateellinen. Minun kuvat aina samoja musta möntti keskellä, rumat värit, en osaa muokata…. itsesäälikohtaus lähestyy

  2. Lottovoitolle keksisin sen suuruudesta riippuen monenlaista käyttöä 😀 Tosin kamerahommat tuskin olis listan loppupäässä tosiaan… ja kiitti!
    Näitä kuvatessa oli 50d ja sigman 70-200/2.8 🙂

  3. No hei, eihän sitä tiedä, saahan ihmiset lottovoittoja! Sen verran hienot kuvat että jo niistä päätellen olisi voinut olla Canon! 😀

    Onnea uudesta pötkylästä!

  4. Hei nyt multa on mennyt ohi: mikämikä putki! Yritin olla salapoliisi ja etsiä tiedonjyvästä, mutta multa on nyt selvästi jäänyt huomaamatta jotain. 😀 Valaisehan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s