Herraparran pesupäivä


ennen ja jälkeen

2 thoughts on “Herraparran pesupäivä

  1. 😀 Ja se parta näyttää tuolta ehkä ensimmäiset 5 tuntia, kunnes Amor mässyttää partaansa itseään nuollessaan tai uittaa reuhkansa jossain mutaojassa. Kun pesee sen perusteellisesti vaan pari kertaa vuodessa niin ehtii unohtaa miten kivalta se joskus näyttää!

    Mie oon käyttäny kasvattajalta saatua (jep, vielä jäljellä ja käytössä vuonna 04 tai 05 saatu purkillinen) shampoota, se on semmosta sinistä joka laimennetaan niin että 2/3 on vettä. Tänä vuonna ostin Ring 5 Black Out -shampoon, kun luulin tuon alkuperäsen olevan hukassa. En osaa vielä sanoa ring5sta mielipidettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s