Kolme tuntia

Kävin Amorin ja Mäkärän kanssa kolmen tunnin lenkillä – metsässä, pelloilla ja missä lie. Umpikujia, kohtisuoria sammalen peittämiä rinteitä metsässä ja niitä ylös ja alas jyräävä käppänä. Mäkkis tarvi välillä apua ojien ylityksissä ja korkeissa risukoissa, sai sitten vaan nauttia näkymistä minun sylistä käsin. Suunnittelin jo Amorille sopivaa satulaa, jotain turistimallia jossa Mäkärän olis helppo istua. Herraparta kuitenkin etenee erittäin sujuvasti maastossa kuin maastossa.

Alla muutama kuva ja linkki loppuihin. Ihan huippu reissu, kotiin tullessani mulla oli mukana tyytyväiset koirat (joista isompi tosin hepuloi vielä lelujen kanssa ja oli valmis ko partiopoika uuteen reissuun) ja porukan väsynein olin epäilemättä mie.

4 thoughts on “Kolme tuntia

  1. Vau. Te ootte löytäneet pienet heijastinliivit! Mä en ikinä ole bongannut perhosille sopivaa kokoa olevia heijastinliivejä!! AINA ne on liian isoja.. :/

  2. Amorin mielestä koolla on väliä 🙂 kiitti Henni!
    Tukkikasan päälle se kiipesi ensimmäisestä ehdotuksesta, samanlainen apina ko mie olin pienempänä 😀 Puut oli onneks kiinni toisissaan ja vuorikauris-antsa kiipeili ylös ja alas helpon näkösesti.
    Miekin tykkään juoksukuvasta aika paljon, kiitos Jonna!

  3. En ees huomannu Ampua tuossa tukkikasan päällä 😀 Joskus yritin kans saada Taavia tollasen päälle mutta se ei uskaltanut :/ Ja jos oisinki saanu sen pakotettua olemaan paikalla niin se näyttäs niin uunolta ettei mitään materiaalia siitä vois julkasta 😀

    Mut joo. Ampun juoksukuva vihreällä taustalla on huippu 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s