No matter how little money and how few possessions you own, having a dog makes you rich

Amorilla on uudet toppatossut talven pakkasia varten! Lähiaikoina posti tuo meille toivottavasti myös mustan ToppaPompan, joka sopii tossuihin hienosti (tässä ei ole kysytty Amorin mielipidettä asiaan).

Ajattelin laittaa Näkkäristäki pitkästä aikaa kuvan tänne, pikkuneiti on viime aikoina opetellut uusia temppuja! Mäkärän temppuvarasto kolisee oikeasti tyhjyyttään, se osaa juuri ja juuri istua, pysyä paikoillaan ja tulla luokse. Ja haukkua väärissä paikoissa väärään aikaan ja satunnaisesti myös mennä maaten :). Mie olen opettanut itsensä kiertämisen, vilkuttamisen ja esineisiin koskemisen kuonolla. Nyt on harjottelussa esineen kiertäminen ja pupuna istuminen..

13 thoughts on “No matter how little money and how few possessions you own, having a dog makes you rich

  1. Ne on tuollaiset aika pehmeät, niinkun jonkun toppatakin tuntoset. Hankala selittää. Mie en maksanut noista mitään, kun saatiin ne siskolta. Enkä osaa sanoa edes mistä ne on ostettu. :/ Luulen että Amorilla on jotenkin erikoiset jalat ja tassut, koska sillä tuntuu pysyvän kaikenlaiset tossut kyydissä!

  2. Kattelin noita tossuja jo aiemmin, mutta nyt on pakko kysyä 😀 Eli miten noi pysyy jalassa ja onko pehmoset, paljon maksoit? Meillä on hirmunen kasa tossukoita mutta joka lenkki ainakin yksi jää jonnekkin ja ne on muutenkin aika epämukavan oloisia. Talvella ongelma on nimittäin lumipaakut tassukarvoissa ja suola :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s