You light up my world like nobody else

Amoria ei niin kauheasti innostanu poseeraaminen..
Lukion toiseksi viimistä jaksoa tässä lopetellaan, pari viikkoa koulua ja kesäloma! Töitä en ole kyselly ko parista paikkaa, ja tuntuu että olen taas puoli vuotta myöhässä. No, kärsitään sitten oman aikaansaamattomuuden seurauksista. 
Meille ei oo tapahtunut mitään, meinasin tässä yhtenä lauantaina raahata itseni ja koiran mätsäreihin, mutta aikanen herätys ja mätsäreiden sijainti sitten saivat minut jäämään peiton alle koko aamuksi. Ajatus harhailee. Ulkona paistaa aurinko vieläkin, kello tulee seitsemän. Viimisetkin lumet on katoamassa (mikä on ihan hyvä asia toukokuun loppupuolella!) ja joissakin puissa jo näkyy vihreää (siis muissakin kuin havupuissa). Puunasin Amoria tänään, yritin saada siitä asiallista kuvaa. En onnistunut. Takkuparta olis vain halunnut metsästää kiviä ja hevosia. Pari päivää kesäkuuhun. Ja toivottavasti kesään.

One thought on “You light up my world like nobody else

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s