No mä en tiedä, ehkä kaikki on vielä mahdollista

Laimeita kuvia ja juttuja tässä postauksessa.

Kesälomaan ei ole enää edes yhtä kokonaista viikkoa, ja kesälle 2012 on jo suunniteltuna jos jonkinlaista menoa! Juhannus vietetään Joensuussa, jossain välissä matkustetaan Uumajaan ja heinäkuussa on ruotsin abikurssi. Olen yllättänyt itseni Kennelliiton sivuilta, katselemassa ensivuoden koiranäyttelyitä. Jos vain maltan kasvattaa Amorille karvaa (& jos se pysyy edes siinä kunnossa missä nyt on) ja niin edelleen.. Meinasin kyllä odottaa, että Herraparta täyttäis 10 vuotta, mutta koskaan ei tiedä paljonko aikaa on jäljellä! Tulosta ei lähdettäisi hakemaan kuitenkaan, arvostelu minua kiinnostaisi. Viimeksi oltiin kehässä kesällä 2008 (Amor oli silloin viisivuotias) ja sieltä saatiin mukaan ensimmäinen H. Johan tässä välissä on ehtiny näyttelysäännötki muuttua, mutta onhan koiranäyttelyt paljon muutakin kuin nauhojen jakamista 🙂 Saa nähdä, tuttujen näyttelypäivityksiä seuranneena vain alkanut itseäkin pitkästä aikaa kiinnostaa.

4. kesäkuuta TorKK (Tornion kennelkerho) järjestää ev kerhonmestaruuskisat. ”Lisäksi on Rölli-rata, johon saavat osallistua ne, jotka eivät harrasta agilityä. Koira saa olla minkä tasoinen vain. Rölli-luokassa ei tarvitse olla kerhon jäsen.” Jihuu! Olen jo laittanut tuon ylös kalenteriin, olis aivan hauskaa nähdä mitä Ampupappa tekis esteitä nähdessään.

Mitään kummempaa meille ei varsinaisesti kuulu, täällä on ollut aika helteet tällä viikolla. Ollaan koirien kanssa loikoiltu terassilla, Amor ja Mäkärä nukkuu sängyllä tyytyväisinä kun on koko päivä oltu pihalla 🙂

3 thoughts on “No mä en tiedä, ehkä kaikki on vielä mahdollista

  1. Kannattaa mennä kokeilemaan millaista näyttelyissä on nykyään. 😀 Mun mielestä on ihan kivaa käydä ne pari hassua näyttelyä vuodessa, joka viikonloppu en mäkään jaksaisi niitä kierrellä mutta pienenä annoksina näyttelyt on ihan kiva harrastus. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s