Nam! -sanoi Resko kun mettästä kuolleen pupun löysi

(Heti alkuunsa pitänee huomauttaa, että Amorilla on ollut nyt 3 tosi hyvää päivää. Ehkä vielä koputan puuta, mutta uskaltaisin väittää sen olevan ennallaan. Minun kultapoika, on se melkonen sissi!) Viime sunnuntaina päästiin tutun hakuporukan mukana käymään metsässä. Resko kävi syömässä vierailta nakkia ja rymyämässä läpi hankisten mättäiden ”maalimiesten” luo. On se vaan niin pätevä penska – vilkas ja rohkea ja niin huoleton! 
Tänään käytiin Nasun ja Vieno-mäykyn kans metsässä. Koska olen tosi laiska enkä jaksa alkaa tarinoimaan reissusta sen kummemmin, niin tässä suora lainaus fb-päivityksestäni:

”Sinä siellä! Puuttuuko juuri sinun elämästäsi tiettyä jännitystä? Voin nyt lämpimästi suositella investoimaan omaan snautseriin! Järkättiin Nathalien ja Vieno-mäykyn kera parrakkaiden kokoontumisajot ja suunnattiin kolmen koiran kera lenkille metsäisiin maisemiin. Kuinka ollakkaan kiva reissu sai arvoisensa loppuhuipennuksen kun Vieno johdatti minun pojat metsään, esitteli niille kohtuullisen tuoreen jäniksen raadon ja jätti snautserit selvittämään mitä sille tehdään. Amor tietenki seiso lievästi järkyttyneenä kuolleen pupun vieressä ja oli sitä mieltä että nyt kerrassaan HYI, YÄK. Niin ja Resko? Reskolla oli siinä vaiheessa jo puolet pupun sisuskaluista suussa ja menossa kurkusta alas ko mie syöksyin paikalle kengät lunta hörppien ja aloin ottaan pennulta sen suurinta aarretta pois. Saatoin parin kirosanan kera huutaa sieltä mettästä että enpä ois uskonu paljain käsin kaivavani koiranpennulta tolkuttoman pitkältä tuntuvaa suolta ja ilmeisesti vatsalaukkua pois suusta. Niin ja Resko tietenki koitti siinä väkisin niellä sitä helvetin kokosta könttiä ko käet kyynärpäitä myöten paskassa tyhjensin siltä suuta. Mutta barffaushan on kovassa huudossa! (Meillä taidetaan herkutella seuraavaksi matolääkkeillä :))”

Niin että semmosta. Tässä kuva siitä osasta mitä sain kaavittua pois Reskon suusta. Ja tässä Amor tarkastelemassa murhapaikkaa hämmentyneenä… Että sellaista ihanaa ❤ Loppuun kuitenkin huomattavasti edellisten linkkien kuvia kivempi näkymä samaiselta reissulta; Resko ja Vieno leikkimässä 🙂

One thought on “Nam! -sanoi Resko kun mettästä kuolleen pupun löysi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s