Oululaisia kylässä

Miikka kävi lauantaina Mantansa kanssa Torniossa 🙂 Aamupäivä meni hieman runsaassa turkissa ollutta Mantaa esiin raaputellen ja nyppien, minkä jälkeen käytettiin snautsereita painimassa koirapuistossa. Mantasta tuli ihan snautserin näköinen, vaikka itse sanonkin, ja kivahan niin hyväkäytöksistä neitiä oli laittaa. Resko ja Mantakin löysi heti leikkeihinsä yhteisen sävelen ja nuoriso painattikin menemään pitkin ja poikin, kun Amor keskittyi köpöttelemään omilla retkillään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s